LES NOSTRES LLETRES P-3

Com ja sabeu ja hem iniciat el projecte de "Les nostres lletres". Els fillets i filletes duen les seves lletres amb molta il·lusió i les ensenyen a la resta de companys.

Aquestes setmanes han duit la lletra: n'Alex, en Biel, na Carme, en Jordi i n'Emma. Les tenim penjades dalt la pissarra i ens encanta recordar de qui són cada lletra!
Mirau que xules!!Abans de Nadal, vam aprendre noves lletres. Na Jimena ens va mostrar la seva "J", que sembla feta de caramel!!, Na Lucy va portar una "Y" i entre tots la vam decorar. En LLuc ens va ensenyar la seva "LL" i la "H" (que ens ha contat que no sona) i na Mercè ens ha mostrat la "M" i la "G".
Cada vegada que qualque company ens mostra una lletra, ens agrada jugar a trobar altres paraules que també la tenen...en sabeu alguna que tengui la...??Aquestes són les darreres lletres, per ara, que hem anat descobrint. N'Aina ens va ensenyar tres lletres: la "F" de Son Felip (el lloc on viuen els seus avis), la "N" (que té en el seu nom) i la "Q" (que s'assembla a una O però té una cueta i sona com la "C" de na Carme).
En Martí ens va sorprendre amb la seva "R" súper-brillant! Després la va escriure ell tot sol a la pissarra. Mireu quina traça...Aqui teniu les darreres lletres treballades. La veritat és que són totes guapíssimes i els fillets i filletes, juntament amb les seves famílies, han fet una feinada. Enhorabona a tots i a totes!!