JO ET RECOMAN... EI 5

A PARTIR DE DIJOUS DIA 23, CADA SETMANA, FAREM L'ACTIVITAT DE "JO ET RECOMAN". CADA FILLET/A RECOMANARÀ UN CONTE A LA RESTA DE LA CLASSE. HA DE SER UN LLIBRE QUE LI AGRADI ESPECIALMENT I VULGUI COMPARTIR AMB ELS SEUS COMPANYS.

AQUESTA SETMANA A TOCAT A NA MERCÈ. NA MERCÈ ENS HA RECOMANAT ES CONTE DE:  LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA .MOLTES GRÀCIES MERCÈ!DIJOUS DIA 30 D GENER, L'ENCARREGAT DE RECOMANAR UN LLIBRE HA ESTAT EN JAUME. EL LLIBRE QUE HA TRIAT HA ESTAT:


LES SET CABRETES


MOLTES GRÀCIES JAUME!


DIJOUS DIA 6 DE FEBRER N'EMMA HA ESTAT L'ENCARREGADA D'EXPLICAR  EL SEU CONTE PREFERIT I DE DIR-NOS PERQUÈ LI AGRADA:"EL PEIX PEIXET"
AQUÍ TENIU ALGUNES DE LES FOTOS D'AQUEST DIA:

 MOLTES GRÀCIES EMMA!


DIJOUS DIA  13 DE FEBRER L'ENCARREGADA DE RECOMANAR EL LLIBRE VA SER NA CARME. NA CARME ENS VA RECOMANAR: ON ÉS LA MIMI?
AQUÍ TENIU ALGUNES FOTOS D'AQUEST MOMENT...
  MOLTES GRÀCIES CARME!


DIJOUS DIA 20 DE FEBRER L'ENCARREGADA DE RECOMANAR UN LLIBRE HA ESTAT NA XISCA. NA XISCA ENS HA RECOMANAT: EL REGAL DE L'ÀVIA.


 MOLTES GRÀCIES XISCA!


DIMECRES DIA 26 DE FEBRER L'ENCARREGAT DE RECOMANAR ES LLIBRE HA ESTAT EN LLUC. EN LLUC ENS HA RECOMANAT LES BRUIXES.MOLTES GRÀCIES LLUC!


DIJOUS DIA 6 DE MARÇ L'ENCARREGAT DE RECOMANAR ES LLIBRE VA SER EN BIEL. EN BIEL ENS VA RECOMANAR ELS TRES PORQUETS.


 MOLTES GRÀCIES BIEL!


DIA 13 DE MARÇ N'AINA VA SER L'ENCARREGADA DE RECOMANAR-MOS  UN CONTE. ES CONTE QUE VA TRIAR N'AINA VA SER: VENTAFOCS.


 MOLTES GRÀCIES AINA!DIMARTS DIA 20 N'ARITZ HA ESTAT L'ENCARREGAT DE RECOMANAR  UN LLIBRE. EL LLIBRE QUE HA TRIAT ES DIU: BLAU COM UNA CATEDRAL.MOLTES GRÀCIES ARITZ!, ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ AMB AQUEST LLIBRE.


DIJOUS DIA 27 DE MARÇ L'ENCARREGAT DE RECOMANAR EL LLIBRE VA SER EN TONI. EN TONI ENS HA EXPLICAT PERQUÈ LI AGRADA EL CONTE EN TEO VA AL SUPERMERCAT.
MOLTES GRÀCIES TONI!DIJOUS DIA 3 D'ABRIL L'ENCARREGAT DE RECOMANAR EL LLIBRE HA ESTAT  N'ÁLEX. N'ÁLEX ENS HA RECOMANAT EN PATUFET.MOLTES GRÀCIES ÁLEX!


DIJOUS DIA 10 D'ABRIL L'ENCARREGAT DE RECOMANAR EL LLIBRE HA ESTAT EN JORDI. EN JORDI ENS HA RECOMANAT UN CLÀSSIC "ELS TRES PORQUETS".

MOLTES GRÀCIES JORDI!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada