ARTISTES P-3

Els alumnes de P3 hem iniciat el projecte "Els nostres artistes" conjuntament amb els alumnes de tercer de primària.
Aquest projecte consisteix en aprendre diferents tècniques de les obres d'alguns autors: Pollock, Matisse, Warhol...els grans venen a les nostres aules i ens expliquen els diferents autors i les seves obres. Amb la seva ajuda duem a terme les tècniques que ells prèviament hauran realitzat a la seva aula.


En aquesta primera sessió, els alumnes de tercer ens han mostrat una tècnica molt divertida per simular les obres de Pollock!! hem emprat mèrvils i pilotes de diferentes mides i mirau quins quadres tan xulos que ens han quedat!!
Aqui teniu el vídeo que hem vist de Pollock. Ens fa molta gràcia veure com s'embruta de pintura i "juga" amb els regalims i els esquitxos. Per cert, hem après que aquesta tècnica es diu "dripping"!!

Durant la segona sessió, n'Ariadna, na Teresa i en David ens han mostrat a fer un gran mural emprant la tècnica del "dripping". Hem xalat molt fent esquitxos amb els pinzells i amb les xeringues!!
Mirau quin quadre tan guapo que ens ha quedat!!
Els alumnes de tercer ens han ensenyat l'obra de Matisse "La Tristesa del rei". Ens han ajudat a retallar i a aferrar les formes. Mirau quina feinada!Aquestes setmanes hem treballat el pintor Kandinsky. Com sabeu, els fillets i filletes van dur de casa diversos elements amb forma circular i ens han servit per fer estampacions! Els majors de tercer ens van venir a ajudar i mirau quins quadres tan preciosos que ens van quedar!Durant la segona sessió i seguint amb la tècnica de l'estampació, vam realitzar un mural xulíssim. Començam a estar rodejats de moltes obres d'art!!
El mes de febrer és el mes del carnaval, per açò, enllaçant aquesta festa amb el projecte de "Els nostres artistes", hem descobert les obres que feia Andy Warhol damunt fotografies i ho hem adaptat al nostre Carnaval.
Una vegada més, els alumnes de tercer ens han ensenyat la tècnica i ens han ajudat a elaborar-ho.
Estem molt contents cada vegada que ens visiten els nostres "amics de tercer" perquè ja sabem que amb ells gaudim de la plàstica i aprenem moltes coses dels artistes més coneguts.

El resultat...!!
El darrer artista que hem fet ha estat en Mondrian. Els alumnes de tercer ens han ensenyat com van utilitzar el regla per fer les retxes ben rectes. Ens han ajudat a pintar i a aferrar les tires de cartolina. Mirau, mirau...